Tidningshuvud 300 px

 

KirunaTidningen, Adolf Hedinsvägen 58, 98133 Kiruna
Tel: 0980-80581. E-post: kiruna.tidningen@kiruna.nu 

Det lönar sig att prenumerera. Som prenumerant får du ett års läsning, tio nummer, för 475 kronor.


Tidningsföreningen är inte bara KirunaTidningen. Vi har också ambitionen att erbjuda våra läsare annat som skrivs i, eller om, våra trakter och givetvis till bästa möjliga pris.

Så här köper du böcker av oss:
Böckerna finns att köpa på KirunaTidningens redaktion, Kulturhuset, gamla Östermalmsskolan. 

Våra öppettider är måndag-torsdag 9-12, 13-15 och fredag 9-12.

Böckerna kan också beställas på telefon 805 81 eller via e-post till: kiruna.tidningen@kiruna.nu
Alla priser är inklusive moms. Vid beställning tillkommer frakt. Hur stor den bli beror på boken/böckernas tyngd, men det vi kan lova är att vi alltid väljer det billigaste alternativet.

Produktkatalog

Bromsgatan – Ann-Helén Laestadius
Bromsgatan – Ann-Helén LaestadiusFörstora bild
Bromsgatan – Ann-Helén Laestadius
144 sidor med berättelser av hyresgäster som bott i bostadsområdet Ullspiran och mängder av bra bilder. Pris: 229 kronor.
 
Pris:229 kr

Sprickorna kryper allt närmare bebyggelsen i Kiruna. Tusentals Kirunabor kommer på sikt att beröras av stadsomvandlingen och våren 2015 rivs det allra första bostadsområdet, Bromsgatan 2-8 i kvarteret Ullspiran.

Författaren Ann-Helén Laestadius bad Kirunaborna berätta om livet på Ullspiran  och har tillsammans med fotografen Fredric Alm och formgivaren Petra Sternlund nu gjort boken Bromsgatan – Vi som bodde på gårdarna

På 144 sidor får läsarna inte bara hyresgästernas egna berättelser utan också en tillbakablick över Kirunas historia under nästan 50 år och mängder av bra bilder i en vackert formgiven bok.


Tillbaka