Tidningshuvud 300 px


APRIL 2017
PERSONLIGT
 

FÖDDA

personligt

Lina Nilsson och Jens Niia, Kiruna, fick den 18 december 2016 sonen Arvid. Han vägde 3.465 gram och var 51 cm lång. Stolt storebror är Einar.
Foto: Privat
 

FASTIGHETER

Sture Jonas; Flygare, Mia Lena Svanström och Ann Viktoria Flygare har köpt  Masugnsbyn 5112 av Sture Gottfrid Flygare för 0 kronor.

RiBo Apartment AB har köpt Triangelvägen 3B av Jan Thorbjörn Stjernström för 873.000 kronor.

Stig Johannes Allas har köpt Västra Vakkoniva 40 av Monica Margareta Marielle Heikkilä och Carina Birgitta Vikström för 450.000 kronor.

Roy Mats Forsén har köpt Juliebögatan 2 av Roy Mats Forséns dödsbo för 0 kronor.

Kari Leonard Keskitalo ochYvonne Jessica Keskitalo har köpt Lavinvägen 43 av Nils Roger Jatko och Maria Susanna Jatko för 1.600.000 kronor.

Många fler uppgifter hittar du i senaste numret av KirunaTidningen. 

 Var med på personligt du också – det är gratis!

Har du gift dig eller firar du jämn brölloppsdag? Du kanske har tagit examen, döpt ditt barn eller tagit en bild med dig själv och flera andra generationer i släkten? I så fall – skicka ett foto och en text till oss! Om det är en pappersbild scannar vi in den åt dig. Glöm i så fall inte bort att skriva namn och adress på fotot om du vill ha tillbaka bilden.

De här uppgifterna behöver vi för texter:
Bröllop och bröllopsdagar: namnen på brudparet, datum och plats för vigseln samt fotografens namn.
Födda och döpta: Namnen på föräldrarna, barnet och eventuella syskon samt fotografens namn. När det gäller födda vill vi gärna även ha barnets längd och vikt vid födseln.

Materialet skickas till: KirunaTidningen, Adolf Hedinsvägen 58, 981 33 Kiruna. 
Eller med e-post till: kiruna.tidningen@kiruna.nu

När det gäller examensuppgifter och uppgifter om personer som inte bodde i Kiruna då de avled går det bra att ringa oss på telefon 0980-805 81.

Vi tar in uppgifterna i tidningen i mån av utrymme, och i den turordning materialet skickats in. Om allt inte får plats får de som skickade in sitt material sist vänta till nästa nummer.

Att vara med på personligtsidorna kostar alltså ingenting!