Tidningshuvud 300 px


APRIL 2018
PERSONLIGT
 

Personligt

Johan och Ulrika Häggroth fick 25 januari sonen Elis.  Han vägde 5.065 gram och var 54 cm lång. Storasystrarna heter Elise, Inez och Ines. Foto: Ulrika Häggroth

FASTIGHETER

Erik Mikael Grönberg och Jenni­fer Linnéa Johanna Sipuri har köpt Erosvägen 5 av Sán­dor Marton Tünde CsóTka för 1.700.000 kronor.
Lars Andreas; Fjellborg och Minna Viola Friberg har köpt Lärkvägen 15 av Erland Mau­ritz Strandelin och Hillevi Mari Norberg för 1.670.000 kronor.  
Kenny Roger Raattamaa och Britt-Inger Margareta Volny har köpt Åkaregatan 3 av Dan Sixten Mella och Sarah Magda­lena Mella för 3.090.000 kronor.

FASTIGHETER

Nils William Hansson och Julia Ingrid Felicia Laestadius har köpt Paksuniemi 3045 av Fredrik Sebastian Rova och Christel Malin Mattsson för 1.500.000 kronor.
Leif Rickard Thyni och Eva Jessica Dagbro har köpt Kiruna Söderbergsgatan 9 av Karl Göran Vanhaniemi och Åsa Desiré Vanhaniemi för 2.270.000 kronor.
Monix 68 AB har köpt Rallarvägen 23 av Alf Egon Lindroth för 1.500.000 kronor.
Många fler uppgifter hittar du i senaste numret av KirunaTidningen.

 Var med på personligt du också – det är gratis!
Har du gift dig, eller firar du jämn bröllopsdag? Tagit examen, fått barn eller tagit en bild på dig själv med flera andra generationer i släkten? I så fall är du välkommen att vara med på våra personligtsidor!
Materialet skickar du till: KirunaTidningen, Adolf Hedinsvägen 58, 981 33 Kiruna. Eller med e-post till: kiruna.tidningen@kiruna.nu

Det här gäller för bilder du skickar:
Digitala bilder måste de vara minst 9 centimeter breda och ha en upplösning på 300 dpi för att bli bra i tryck. Om du är osäker på hur du ska göra – skicka oss en kopia på originalet så fixar vi det åt dig. Är det en pappersbild scannar vi in den åt dig. Glöm i så fall inte bort att skriva namn och adress på fotot om du vill ha tillbaka bilden.
 

Och för texter:
Bröllop, bröllopsdagar: Namnen, datum och plats för vigseln samt fotografens namn.
Födda: Namnen på föräldrarna, barnet och eventuella syskon. Längd och vikt vid födseln samt fotografens namn.

När det gäller examensuppgifter och uppgifter om personer som inte bodde i Kiruna då de avled går det bra att ringa oss på telefon 0980-805 81.

Vi tar in uppgifterna i tidningen i mån av utrymme, och i den turordning materialet skickats in. Om allt inte får plats får de som skickade in sitt material sist vänta till nästa nummer.

Att vara med på personligtsidorna kostar alltså ingenting.

http://www.kirunatidningen.com/Personligt