Tidningshuvud 300 px


FEBRUARI 2018
PERSONLIGT
 

Födda-kopia

Lotta och Signar Nygård har blivit mormor och morfar till Lauri. Här är Lauri med kusinerna Holger och Inna. Foto: privat

FÖRETAG
ENSKILD FIRMA

Jonas Waldemar Rova har startat Jovars för att utföra det mesta med traktor. Snöröjer, lossar, lastar, och planerar samt uthyr­ning av sig själv som chaufför, maskin­förare.
Lars Håkan Oliver From har startat Froms El & Automation för anläggande av elektriska kraft- och automationsanläggningar, elektriska installationer, personal­­uthyrning för elektriska anlägg­ningar och projekteringar samt försäljning av el- och automa­­tionsmaterial.
FÖRETAG
ENSKILD FIRMA

Dennis Pamodou Jack har startat DJ Solution för att be­­­­driva konsultation inom järn­vägs­sek­torn, såsom säkerhets­arbe­ten och uthyrning som operatör, guidning inom turist­sektorn samt där­med förenlig verksamhet.
Jin Sung Erik Nilsson har startat Nilsson-Huuva för att bedriva rennäring och turism.

Fler uppgifter hittar du i februarinumret.
 Var med på personligt du också – det är gratis!
Har du gift dig, eller firar du jämn bröllopsdag? Tagit examen, fått barn eller tagit en bild på dig själv med flera andra generationer i släkten? I så fall är du välkommen att vara med på våra personligtsidor!
Materialet skickar du till: KirunaTidningen, Adolf Hedinsvägen 58, 981 33 Kiruna. Eller med e-post till: kiruna.tidningen@kiruna.nu

Det här gäller för bilder du skickar:
Digitala bilder måste de vara minst 9 centimeter breda och ha en upplösning på 300 dpi för att bli bra i tryck. Om du är osäker på hur du ska göra – skicka oss en kopia på originalet så fixar vi det åt dig. Är det en pappersbild scannar vi in den åt dig. Glöm i så fall inte bort att skriva namn och adress på fotot om du vill ha tillbaka bilden.
 

Och för texter:
Bröllop, bröllopsdagar: Namnen, datum och plats för vigseln samt fotografens namn.
Födda: Namnen på föräldrarna, barnet och eventuella syskon. Längd och vikt vid födseln samt fotografens namn.

När det gäller examensuppgifter och uppgifter om personer som inte bodde i Kiruna då de avled går det bra att ringa oss på telefon 0980-805 81.

Vi tar in uppgifterna i tidningen i mån av utrymme, och i den turordning materialet skickats in. Om allt inte får plats får de som skickade in sitt material sist vänta till nästa nummer.

Att vara med på personligtsidorna kostar alltså ingenting.

http://www.kirunatidningen.com/Personligt