Tidningshuvud 300 px


FEBRUARI/MARS 2019
PERSONLIGT
 

FÖDDA

personligt

Den 7 januari föddes vår efterlängtade son Leo, han vägde 3.625 gram och var 49 cm lång. Föräldrar är Amanda Aho och Emil Lundin. Foto: privat

FÖRETAG

Mikael Tobias Ridhult har star­tat Ridhults Maskin för att be­driva uthyrning av entreprenad­maskiner, personal samt bygg och anläggning.
Chris Jan-Crister Berggren har startat Snögubben & Snö­­­­flingan i Norrbotten för att bedriva personaluthyrning, snö­tillverkning, utbildning pist­ma­skin, entreprenad snökanon­system, turism guideturer.

FASTIGHETER

Johan Christoffer Niemi och Hans Evert Abrahamsson har köpt Laestadiusvägen 23, Karesuando, av Gretel Inge­gärd Abrahamsson för 0 kronor.
Dan Göran Jakobsson har köpt Kiruna Lokmästaren 3 av Ulf Johan Näslund och Elisa­beth Karin Enojärvi för 195.000 kronor.

Fler uppgifter hittar du i senaste numret av KirunaTidningen. 

 Var med på personligt du också – det är gratis!
Har du gift dig, eller firar du jämn bröllopsdag? Tagit examen, fått barn eller tagit en bild på dig själv med flera andra generationer i släkten? I så fall är du välkommen att vara med på våra personligtsidor!
Materialet skickar du till: KirunaTidningen, Adolf Hedinsvägen 58, 981 33 Kiruna. Eller med e-post till: kiruna.tidningen@kiruna.nu

Det här gäller för bilder du skickar in:
Digitala bilder måste de vara minst 9 centimeter breda och ha en upplösning på 300 dpi för att bli bra i tryck. Om du är osäker på hur du ska göra – skicka oss en kopia på originalet så fixar vi det åt dig. Är det en pappersbild scannar vi in den åt dig. Glöm i så fall inte bort att skriva namn och adress på fotot om du vill ha tillbaka bilden.
 

Och för texter:
Bröllop, bröllopsdagar: Namnen, datum och plats för vigseln samt fotografens namn.
Födda: Namnen på föräldrarna, barnet och eventuella syskon. Längd och vikt vid födseln samt fotografens namn.

När det gäller examensuppgifter och uppgifter om personer som inte bodde i Kiruna då de avled går det bra att ringa oss på telefon 0980-805 81.

Vi tar in uppgifterna i tidningen i mån av utrymme, och i den turordning materialet skickats in. Om allt inte får plats får de som skickade in sitt material sist vänta till nästa nummer.

Att vara med på personligtsidorna kostar alltså ingenting.