Tidningshuvud 300 px


MAJ 2019
PERSONLIGT
 

FÖDDA

Personligt

Maja Eriksson och Jesper Salomonsson, Västervik, fick den 24 februari dottern Ester. Hon vägde 3.435 gram och var 50 cm lång. Storebror heter Henry.
Foto: www.waltersfoto.se

FASTIGHETER

Andreas Hultqvist och Nina Isa­bella Mäkitalo har köpt Ås­vägen 12, Jukkasjärvi, av David Philip Simon Gunnarsson och Sara Erika Josefsson för 1.100.000 kronor.
Erik Samuel Nilsson och Heidi Susanne Nilsson har köpt Antennvägen 20 av Hsn Fastighets AB för 1.775.000 kronor.
Erik Samuel Nilsson och Heidi Susanne Nilsson har köpt Antennvägen 20 av Hsn Fastighets AB för 1.775.000 kronor.
Stefan Alexander Hirsch och Sandra Hirsch har köpt Byvägen 41, Lannavaara, av Ester Sigfrida Eliassons döds­bo för 330.000 kronor.
Bror Gunnar Mämmi har köpt Saivomuotka 231, Kare­suando, av Erkki Alvar Mämmi och Ebba Dagny Gunhild Mämmi för 0 kronor.
Janne Mathias Koski och Jennie Magdalena Lejon Koski har köpt Lavinvägen 31 av Bengt Jimmy Karlsson och Anette Marianne Karlsson för 2.300.000 kronor.


Fler uppgifter hittar du i senaste numret av KirunaTidningen

 Var med på personligt du också – det är gratis!
Har du gift dig, tagit examen eller fått barn? Firar du jämn bröllopsdag eller jämn födelsedag på 70 år eller uppåt? Då är du välkommen att vara med på våra personligtsidor!
Vi tar emot bröllopsbilder, foton på födda, examens­upp­gifter, bilder på flera generationer och foton i samband med jämna bröllopsdagar och födelsedagar.
Materialet skickar du till: KirunaTidningen, Adolf Hedinsvägen 58, 981 33 Kiruna. Eller med e-post till: kiruna.tidningen@kiruna.nu

Det här gäller för texter du skickar in:
Bröllop, bröllopsdagar: Namnen, datum och plats för vigseln samt fotografens namn.
Födda: Namnen på föräldrarna, barnet och eventuella syskon. Längd och vikt vid födseln samt fotografens namn.

När det gäller examensuppgifter och uppgifter om personer som inte bodde i Kiruna då de avled går det bra att ringa oss på telefon 0980-805 81.

Vi tar in uppgifterna i tidningen i mån av utrymme, och i den turordning materialet skickats in. Om allt inte får plats får de som skickade in sitt material sist vänta till nästa nummer.

Att vara med på personligtsidorna kostar alltså ingenting.