Tidningshuvud 300 px


JUNI 2017
PERSONLIGT
 

FÖDDA

Dop-Widell

LUDWIG Carl Gustav, son till Sofia Widell och Carl-Hampus Baier Sandén döptes den 25 mars i S:t Nicolai kyrka, Nyköping. Morföräldrar är Yvonne och Ola i Kiruna. Foto: privat 

FASTIGHETER

Taisto Valdemar Valfrid Tor­neus har köpt Kiruna Paksu­niemi 1:33 av Per Mikael Bengt Isaks­son och Josefine Ulrika Britta Isaksson för 186.000 kronor.

Nils Fredrik Uusitalo och Sofie Johanna Sandström har köpt 
Tellusvägen 19 av Lars Ronnie Luoma för 1.550.000 kronor.

Hans Peter Fjellborg, Sonja Anneli Karlström, Lars Göran Fjellborg och Mats Rune Fjell­borg har köpt Solbacksvägen 26, Poikkijärvi av Rune Gustav Fjällborg för  0 kronor.

Ulrik Rutger Kalla har köpt Kiruna Vittangi 5:5 av Maj Gunnel Kalla för 
0 kronor.

Toni Andreas Philipp Franz och Heidi Ann Franz har köpt Fältvägen 13 av Philipp Theo­dor Franz för 0 kronor.

Karl Niklas Åkerlund och Lina Emelie Vaara har köpt Kiruna Jukkasjärvi 10:17 av Lena Britt-Inger Häggrot för 200.000 kronor.

Jan Jonas Wettainen har köpt Parakka 4852 av Petter Axel Holmelids Dödsbo för 80.000 kronor.
Många fler uppgifter hittar du i senaste numret av KirunaTidningen. 

 Var med på personligt du också – det är gratis!
Har du gift dig, eller firar du jämn bröllopsdag? Tagit examen, fått barn eller tagit en bild på dig själv med flera andra generationer i släkten? I så fall är du välkommen att vara med på våra personligtsidor!
Materialet skickar du till: KirunaTidningen, Adolf Hedinsvägen 58, 981 33 Kiruna. Eller med e-post till: kiruna.tidningen@kiruna.nu

Det här gäller för bilder du skickar in:
Digitala bilder måste de vara minst 9 centimeter breda och ha en upplösning på 300 dpi för att bli bra i tryck. Om du är osäker på hur du ska göra – skicka oss en kopia på originalet så fixar vi det åt dig. Är det en pappersbild scannar vi in den åt dig. Glöm i så fall inte bort att skriva namn och adress på fotot om du vill ha tillbaka bilden.
 

Och för texter:
Bröllop, bröllopsdagar: Namnen, datum och plats för vigseln samt fotografens namn.
Födda: Namnen på föräldrarna, barnet och eventuella syskon. Längd och vikt vid födseln samt fotografens namn.

När det gäller examensuppgifter och uppgifter om personer som inte bodde i Kiruna då de avled går det bra att ringa oss på telefon 0980-805 81.

Vi tar in uppgifterna i tidningen i mån av utrymme, och i den turordning materialet skickats in. Om allt inte får plats får de som skickade in sitt material sist vänta till nästa nummer.

Att vara med på personligtsidorna kostar alltså ingenting.

http://www.kirunatidningen.com/Personligt